ΝΕΟΙ ΤΙΤΛΟΙ
Φιλοσοφία και επιστήμες
ISBN-13: 978-618-5173-51-7
 
ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΕΥΔΟΞΟ:
86199412
Ευθύμιος Μπόκαρης
 
Φιλοσοφία και επιστήμες
Από τον Πλάτωνα μέχρι τον Καντ

 
Εάν η φιλοσοφία ενδιαφέρεται για το ‘πώς’ και το ‘τι’ γνωρίζουμε και οι επιστήμες ενδιαφέρονται για ‘τη γνώση’ ενός τομέα της πραγματικότητας, τότε η σχέση φιλοσοφίας και επιστήμης είναι αναπόφευκτη, μια σχέση που ενώ τις συνδέει ταυτόχρονα τις διαχωρίζει λόγω της ιδιαιτερότητας του αντικειμένου τους.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
Ψυχοπαθολογία
ISBN-13: 978-618-5173-48-7
 
ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΕΥΔΟΞΟ:
86200233
Jill M. Hooley, James N. Butcher, Matthew K. Nock, Susan Mineka
 
Ψυχοπαθολογία
 
Το βιβλίο Ψυχοπαθολογία έχει μια μακρά και ιδιαίτερη παράδοση ως σύγγραμμα προπτυχιακών σπουδών. Μετά από την πρώτη έκδοση με συγγραφέα τον James Coleman, πολλά χρόνια πριν, το βιβλίο θεωρείται το πλέον περιεκτικό του πεδίου. Στην πορεία, έχουν προκύψει αρκετές αλλαγές, οι οποίες χαρακτηρίζουν απολύτως τη συγκεκριμένη καινούρια έκδοση. Η συντακτική ομάδα των Hooley-Butcher-Nock-Mineka είναι σε θέση να παράσχει στους φοιτητές μια ολοκληρωμένη και περιεκτική κατανόηση της ψυχοπαθολογίας. Κάθε συγγραφέας είναι διακεκριμένος ερευνητής, έμπειρος διδάσκων και πιστοποιημένος κλινικός ψυχολόγος. Έκαστος φέρει διαφορετικά πεδία εμπειρογνωμοσύνης και διαφοροποιημένα ερευνητικά ενδιαφέροντα στο κείμενο. Η καινούρια αυτή έκδοση του βιβλίου Ψυχοπαθολογία περιλαμβάνει τις πλέον επικαιροποιημένες πληροφορίες όσον αφορά τις διαγνωστικές κατηγορίες, τις ταξινομήσεις και τα κριτήρια του DSM-5.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
Πώς να μην κάνετε λάθος
ISBN-13: 978-618-5173-52-4
 
ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΕΥΔΟΞΟ:
Jordan Ellenberg
 
Πώς να μην κάνετε λάθος
Τα κρυμμένα μαθηματικά της καθημερινότητας

 
Μπορούν τα μαθηματικά να σας βοηθήσουν να συναντήσετε τον ιδανικό σύντροφο; Να φτάσετε στο αεροδρόμιο εγκαίρως; Να αποδείξετε την ύπαρξη του Θεού; Τα μαθηματικά μάς επιτρέπουν να δούμε τις κρυφές δομές κάτω από την ακατάστατη και χαοτική επιφάνεια του κόσμου μας. Ο Jordan Ellenberg μάς εξηγεί πώς να τα χρησιμοποιήσουμε για να σκεφτόμαστε σωστότερα. New York Times Best Seller Sunday Times Best Seller Bill Gates' Book recommendation
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
Ο Λύκος
ISBN-13: 978-618-5173-63-0
 
ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΕΥΔΟΞΟ:
Rochette
 
Ο Λύκος
 
"Μια εκπληκτική ιστορία, που μας φέρνει αναπόφευκτα στη σκέψη τον Τζακ Λόντον, τον Έρνεστ Χέμινγουεϊ ή τον Χέρμαν Μέλβιλ"
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ