Λιντί Σαλβέρ
Περί Λαγνείας
Μικρή πραγματεία περί της εκπαίδευσης στη λαγνεία
 
Μεταφραστής:
Αλέξης Εμμανουήλ


Επιμέλεια:
Κώστας Κατσουλάρης


Είδος Βιβλίου:
Δοκίμιο


ISBN-13:
978-618-5173-41-8


Κωδικός στον Εύδοξο:
Χαρακτηριστικά:
136 σελ, σκληρό εξώφυλλο


Έτος έκδοσης: 2018

Τρέχουσα έκδοση: 2018

Τίτλος πρωτοτύπου:
Pas pleurer
 
Λιανική τιμή: €11,00

Έκπτωση: 20%

Τιμή αγοράς: €8,80
 
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Όταν ο σύντροφός σας, λαχανιασμένος εδώ και δεκαπέντε λεπτά, ορμάει καταπάνω σας, με βλέμμα χαμένο, το κορμί του να σείεται από ακανόνιστους σπασμούς κι απ’ το στόμα του να βγαίνουν ακα­τάληπτα λόγια, μην φρικάρετε. Ο εραστής σας δεν εκτροχιάζεται, το αντίθετο! Αυτές οι παροξυσμικές εκδηλώσεις που όσο να ’ναι σας ξαφνιάζουν, ση­μαίνουν απλώς πως η στιγμή έχει έρθει, επείγουσα, αναπόφευκτη, ανεπίστροφη, επιτακτική, να δράσετε («Quod non agit, non existit», μας βεβαιώνει ο Λάιμπνιτς) και πως έχει φτάσει η ώρα να ξεκινήσετε το ταξίδι της μεγάλης απόλαυσης…!!!

Αυτή η μικρή ξεκαρδιστική πραγματεία  προσφέρει στους άντρες και τις γυναίκες την ευκαιρία να βελτιώσουν την εκπαίδευσή τους στις σαρκικές απολαύσεις: το προκαταρκτικό αγκάλιασμα, οι στάσεις, τα έθιμα, οι καλοί τρόποι ... Αγαλλίαση!!  Οι φιλοσοφικές παραδόσεις περιγράφουν ότι το μόνο σίγουρο και αρχαιότερο μονοπάτι προς την αναζήτηση της ευτυχίας είναι αυτό της λαγνείας.

Η Lydie Salvayre μέσα από έναν τρελό χορό αναφορών (Σοπενχάουερ, Αγία Θηρεσία της Άβιλα, Όσκαρ Γουάιλντ, Ζαν-Ζακ Ρουσσώ...) και αστείων καταστάσεων μας προσκαλεί να απολαύσουμε τη ζωή και να τη ζήσουμε ενώ απολαμβάνουμε!!

ΣΥΝΤEΛΕΣΤΕΣ
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΤΙΤΛΟΙ
test