ΝΕΟΙ ΤΙΤΛΟΙ
Ο Συνοδοιπόρος
ISBN-13: 978-618-5173-32-6
 
ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΕΥΔΟΞΟ:
Βιέτ Θαν Νγκουγιέν
 
Ο Συνοδοιπόρος
 
Ένα εμπρηστικό κοκτέιλ από το χιούμορ του Φίλιπ Ροθ, το κρυσταλλικό διαθλαστικό στυλ του Βλαντιμίρ Ναμπόκοφ, και τον γοργό πρωτοπρόσωπο ρυθμό των κλασικών νουάρ του Ντάσιελ Χάμμετ και του Ρέιμοντ Τσάντλερ. Βραβευμένο με το Pulitzer Prize for Fiction για το 2016, ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα που έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές σε όλο τον κόσμο και έχει καθηλώσει εκατομμύρια αναγνώστες.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
Βιομετρία
ISBN-13: 978-618-5173-31-9
 
ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΕΥΔΟΞΟ:
68407133
Γεώργιος Ρήγας, Ιωάννης Βαγγέλας
 
Βιομετρία
Βασικές Αρχές

 
Σκοπός του βιβλίου είναι η παρουσίαση των ευρέως χρησιμοποιούμενων αρχών και μεθόδων της Στατιστικής, συνοδευόμενων με πλήθος παραδειγμάτων και προσανατολισμένων στην εφαρμοσμένη και όχι τη θεωρητική επιστήμη. Τα παραδείγματα προέρχονται από τα πεδία των γεωτεχνικών, των γεωπονικών και των ευρύτερων βιολογικών επιστημών.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
Οργανική Χημεία Clayden-Greeves-Warren Τόμος ΙI
ISBN-13: 978-618-5173-21-0
 
ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΕΥΔΟΞΟ:
59384178
Ιστορία της Βιολογίας
ISBN-13: 978-618-5173-22-7
 
ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΕΥΔΟΞΟ:
68406480
Michel Morange
 
Ιστορία της Βιολογίας
 
Η Ιστορία της Βιολογίας του Michel Morange προσφέρει μια πλήρη ιστορία των επιστημών των έμβιων όντων από την αρχαιότητα έως τις ημέρες μας. Περιλαμβάνει τομείς που συχνά παραγνωρίζονται, όπως η οικολογία, η ηθολογία ή η βιολογία των φυτών, και ασχολείται εκτενώς με το κοινωνικό και τεχνολογικό πλαίσιο κάθε εποχής την οποία πραγματεύεται.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
Το αρχιπέλαγος μιας άλλης ζωής
ISBN-13: 978-618-5173-34-0
 
ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΕΥΔΟΞΟ:
Αντρέι Μακίν
 
Το αρχιπέλαγος μιας άλλης ζωής
 
Αρχές της δεκαετίας του ’50, στα δύσβατα δάση της βορειοανατολικής Σιβηρίας. Ο έφεδρος Πάβελ Γκάρτσεφ, καλείται εν μέσω ψυχρού πολέμου να συμμετάσχει σε μια άσκηση ετοιμότητας ενάντια στην Αμερικανική πυρηνική απειλή. Μαζί με άλλους τέσσερις αξιωματικούς, θα βρεθεί σύντομα μέλος μιας ειδικής αποστολής: τη σύλληψη ενός κατάδικου που απέδρασε από κάποιο γειτονικό στρατόπεδο συγκέντρωσης. Μια πραγματική περιπέτεια ξεκινά τότε, για όλη την ομάδα. Το κυνήγι του δραπέτη δεν αποδεικνύεται καθόλου εύκολη υπόθεση. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που αυτός δείχνει να γνωρίζει πολύ καλύτερα τις ιδιομορφίες της μυστηριώδους και αχανούς τάιγκα από εκείνους. Στο τέρμα αυτής της γεμάτης απρόβλεπτα καταδίωξης και μετά την αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας του δραπέτη, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο, ειδικά για τον Πάβελ που θα δει την ύπαρξη του ν’ αλλάζει ολοκληρωτικά και καινούργιους, ανυποψίαστους ορίζοντες ν’ ανοίγονται μπροστά του για να τον οδηγήσουν, όπως μετά από ένα ταξίδι μύησης, στο ‘‘αρχιπέλαγος μιας άλλης ζωής’’.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
Μια ολόκληρη ζωή
ISBN-13: 978-618-5173-33-3
 
ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΕΥΔΟΞΟ:
Ρόμπερτ Ζέεταλερ
 
Μια ολόκληρη ζωή
 
Όταν ο Αντρέας Έγκερ φτάνει στην κοιλάδα, όπου θα περάσει όλη του τη ζωή, είναι τεσσάρων χρόνων, σχεδόν – κανείς δεν θυμάται με ακρίβεια. Ένας χωρικός τον περιμαζεύει με το ζόρι στο σπίτι του, όπου ο Έγκερ μεγαλώνει και γίνεται ένας άξιος παραγιός. Από τον τόπο της καταγωγής του δεν του έχει μείνει παρά μια αόριστη αίσθηση θαλπωρής. Ως νεαρός άντρας, προσλαμβάνεται ως εργάτης σε μια ομάδα που έχει αναλάβει να κατασκευάσει έναν από τους πρώτους εναέριους σιδηροδρόμους, ο οποίος, μαζί με τον ηλεκτρισμό, θα φέρει στην κοιλάδα το φως και τον θόρυβο. Ύστερα, μια μέρα, o Έγκερ βρίσκει έναν γιδοβοσκό να χαροπαλεύει ενώ συγχρόνως συναντά για πρώτη φορά τη Μαρί, τον έρωτα της ζωής του, την οποία όμως σύντομα θα χάσει και πάλι. Κάμποσα χρόνια αργότερα, όταν ο κόσμος έχει πλέον πάψει να είναι αυτός που ήταν και ο Έγκερ τραβά για τελευταία φορά τον δρόμο του, εκείνη θα βρεθεί και πάλι στο πλάι του...
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
Συνθετική Βιολογία
ISBN-13: 978-618-5173-26-5
 
ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΕΥΔΟΞΟ:
68403717
Geoff Baldwin, Travis Bayer, Robert Dickinson, Tom Ellis, Paul S. Freemont, Richard I. Kitney, Karen Polizzi, Guy-Bart Stan
 
Συνθετική Βιολογία
Βασικές Αρχές

 
Η Συνθετική Βιολογία-Βασικές Αρχές παρουσιάζει μία σύγχρονη επισκόπηση του πεδίου της συνθετικής βιολογίας και των βασικών εννοιών που αποτελούν τα θεμέλιά του, προϊόν της συνεργασίας μίας διεπιστημονικής ομάδας καταξιωμένων ακαδημαϊκών δασκάλων και ερευνητών του Imperial College του Λονδίνου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ